Dedikasi bisa fokus, fokus bisa profesional

Minangka pionir dodolan desain teknologi ing industri badge logam, haobainian bangga

company_intr_img

Babagan awake dhewe

Kita duwe luwih saka 10 taun pengalaman ing industri iki lan pabrik kita dumunung ing Dongguan.Pelanggan kabeh ndonya.Hobrin duwe spesialisasi ing produksi hadiah lan kerajinan logam, medali, pin, lencana, tag identifikasi pet, gantungan kunci, tetenger, pembuka botol, aksesoris golf, gantungan tas, tag asu, patch, koin, manset, lsp.

Hubungi kita langsung kanggo informasi luwih lengkap, utawa bukak situs web kita kapan wae: www.hobrin.com

Produk Kita

layanan kita

Latar mburi kita

Latar mburi kita

Area pabrik kita 2000 meter persegi lan 100 buruh.We are setya nyediakake medali, lapels, pushpins, Badges, Keyrings, label pet, etc kanggo pelanggan utawa organizers.

Desain gratis

Desain gratis

We are experienced lan profesional ing produksi proofing kriya, sampeyan bisa njaluk tata letak cetha saka kita langsung lan nggunakake gratis.

mitra

  • logo p (1)
  • p-logo (2)
  • p-logo (3)
  • logo p (4)
  • logo p (5)
  • p-logo (6)
  • p-logo (7)
  • logo p (8)
  • p-logo (9)
  • p-logo (10)